ByggPartner bygger ny industrianläggning för Tractive

Industriföretaget Tractive, som utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för sågning i betong samt sekventiella växellådor för rally och racing, utökar anläggningen i Borlänge och väljer ByggPartner som entreprenör.

Det internationellt verksamma industriföretaget Tractive behöver utöka sin anläggning i Borlänge och går nu in i ett samarbete med ByggPartner. Tractive är ett familjeföretag som under varumärket Pentruder, utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för sågning och annan håltagning i betong samt sekventiella växellådor under varumärket Tractive motorsport transmissions. Det mesta av deras produkter går på export över hela världen, bland annat till USA där Pentruder-maskinerna är väl etablerade. 

- Det känns jättekul att vi får hjälpa ett företag från Dalarna att utveckla sin verksamhet. Uppdraget är också helt i linje med vår inriktning att växa inom industri, säger Daniel Lindén, vd för ByggPartner.

Projektet omfattar en industrihall för Tractives utveckling och tillverkning plus kontor och personalutrymmen.
Huset blir i två våningar om totalt 4 000 kvadratmeter. Ordern är värd cirka 80 miljoner kronor och byggstart sker snarast.

Datum 2024-03-28, kl 12:35
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!