ByggPartner bygger ny industrianläggning för Tractive

Industriföretaget Tractive, som utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för sågning i betong samt sekventiella växellådor för rally och racing, utökar anläggningen i Borlänge och väljer ByggPartner som entreprenör.

Det internationellt verksamma industriföretaget Tractive behöver utöka sin anläggning i Borlänge och går nu in i ett samarbete med ByggPartner. Tractive är ett familjeföretag som under varumärket Pentruder, utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för sågning och annan håltagning i betong samt sekventiella växellådor under varumärket Tractive motorsport transmissions. Det mesta av deras produkter går på export över hela världen, bland annat till USA där Pentruder-maskinerna är väl etablerade. 

- Det känns jättekul att vi får hjälpa ett företag från Dalarna att utveckla sin verksamhet. Uppdraget är också helt i linje med vår inriktning att växa inom industri, säger Daniel Lindén, vd för ByggPartner.

Projektet omfattar en industrihall för Tractives utveckling och tillverkning plus kontor och personalutrymmen.
Huset blir i två våningar om totalt 4 000 kvadratmeter. Ordern är värd cirka 80 miljoner kronor och byggstart sker snarast.

Datum 2024-03-28, kl 12:35
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.