Åhlin & Ekeroth bygger personbilsverkstad för Rejmes i Norrköping

Tage Rejmes Bil AB genomför en omfattande om- och tillbyggnad av sin personbilsverkstad i Norrköping med Åhlin & Ekeroth som entreprenör.

Rejmes är ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Nu bygger man om- och till personbilsverkstaden i Norrköping och har valt att samarbeta med Åhlin & Ekeroth.
De båda företagen har samarbetat i ett flertal projekt under åren.
- Långa kundrelationer är helt i linje med Åhlin & Ekeroths kultur. Därför är vi mycket glada över att åter få Rejmes förtroende, säger Göran Lundström, vd för Åhlin & Ekeroth.

Arbetet omfattar rivning av en del av en byggnad, ombyggnation av en befintlig byggnad och nybyggnation inklusive markarbeten av en anslutande del. Anläggningen kommer att inrymma Rejmes personbilsverkstad med tillhörande däcklager. Beställare är Fastighets AB Tage Rejme.

Projektet är inlett och beräknas vara färdigt i juni 2024.

Datum 2023-05-24, kl 14:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!