VD och koncernchef Anders Nyström lämnar Bulten den 9 februari 2024

MAR

Efter fem år som VD och koncernchef har Anders Nyström idag informerat styrelsen att han har beslutat lämna Bulten för andra utmaningar. Anders Nyström kommer att lämna Bulten den 9 februari 2024. Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringsprocessen av en ny VD och koncernchef. Christina Hallin, befintlig styrelseledamot i Bulten sedan 2020, tillträder som tillförordnad VD och koncernchef för Bulten i samband med att Anders Nyström lämnar, och kommer att verka som sådan till dess att ny VD och koncernchef har rekryterats och tillträtt sin anställning.

”Det har varit ett privilegium att få leda och utveckla Bulten tillsammans med styrelsen och alla professionella medarbetare. Mitt beslut att lämna Bulten har inte varit enkelt men jag känner att tiden är mogen för mig att efter dessa fem år som VD för koncernen anta nya utmaningar”, säger Anders Nyström.

”Anders har genom sitt ledarskap och engagemang spelat en viktig roll i att framgångsrikt utveckla Bulten och ta bolaget till sin nuvarande position. Under Anders tid som VD har bolaget haft en kraftig tillväxt samtidigt som marknaden varit i förändring. På styrelsens vägnar vill jag rikta ett tack till Anders för hans värdefulla bidrag till Bulten under dessa år och önska honom all lycka till framåt. Styrelsen kommer nu att inleda rekryteringen av en ny VD och koncernchef med målet att säkerställa en smidig succession”, säger Ulf Liljedahl, styrelsens ordförande.

Datum 2024-01-22, kl 19:55
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!