Briox tecknar större kontrakt med finska redovisningsbyrån KT Kirjanpito Oy

MARKN.

Briox tillkännagav idag att man tecknat ett kontrakt med den finska redovisningsbyrån KT Kirjanpito Oy. Partnerskapet omfattar ca 400 kunder, och det totala kontraktsvärdet motsvarar ca 500 tkr i årliga licensintäkter.

KT Kirjanpito Oy är en framstående finsk redovisningsbyrå med ett uttalat fokus på mikrosegmentet. Företagets affärsidé är att hjälpa entreprenörer att växa sin affär, och man vänder sig därför särskilt till kunder som upplever att de inte bara behöver en redovisningskonsult utan någon som också förstår företagande.

“KT Kirjanpito Oy har en tydlig förståelse för hur mikroföretag fungerar och vilka utmaningar de kan ställas inför. Det är precis den typ av nytänkande redovisningsbyrå som vi önskar samarbeta med, och vi ser fram emot att växa tillsammans”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.


För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Datum 2024-05-16, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!