Briox rekryterar Victor Lindgren som Chief Financial Officer

MAR

Briox förstärker sin ledningsgrupp genom att rekrytera Victor Lindgren som Chief Financial Officer.

Victor kommer senast från rollen som Business Controller på Medius AB, ett av Nordens största och snabbast växande SaaS-bolag. Han har även tidigare erfarenhet från Swatch Group och finska Lassila & Tikanoja. Som Chief Financial Officer blir Victor övergripande ansvarig för Briox ekonomifunktion, med ett uttalat uppdrag att säkerställa en kontinuerlig utveckling av bolagets affärsmodell, uppföljning av finansiella nyckeltal och genomförande av beslutade affärsplaner.

“Jag är mycket förväntansfull över att börja som CFO på Briox och ser fram emot att arbeta tillsammans med det engagerade teamet. Mitt främsta mål är att säkerställa en hållbar och lönsam tillväxt, och jag ser fram emot att bidra till att göra det enklare för alla soloprenörer och mikroföretag att utveckla sin verksamhet ”, säger Victor Lindgren.

“Vi är mycket glada att kunna välkomna Victor till Briox. Han bidrar med en imponerande analytisk förmåga, ett starkt fokus på genomförande och en genuin nyfikenhet att förstå kundens behov. Han har även en bred erfarenhet av att driva lönsam tillväxt inom SaaS-sektorn,” säger Johan Nordqvist, VD för Briox.

Datum 2024-06-17, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.