Bravida stärker sin position inom elservice i Söderhamn

El-Installation-Automatik i Söderhamn AB (Elia) grundades 2006 och verkar inom elservice för både entreprenader och industri. Bolaget har sitt huvudkontor i Söderhamn och kundbasen består av privata företag, offentliga verksamheter, industribolag samt privatpersoner i södra Hälsingland. 

– Det känns mycket bra att välkomna in Elia till Bravida. Vi har gemensamma värderingar och vi kompletterar varandra geografiskt i Hälsingland. Elia är ett välskött bolag med gott rykte bland både personal, kunder och samarbetspartners. Tillsammans ska vi fortsätta verka på den lokala marknaden med vår kompetens och våra erbjudanden, kommenterar Ewa-Lotta Sköld, avdelningschef Hälsingland El på Bravida.

Anders Holgersson, vd och delägare på El-Installation-Automatik i Söderhamn AB kommer fortsätta ingå i verksamheten. Han kommenterar:

– Det känns positivt att bli en del av Bravida som har ett starkt varumärke med ett koncept där vi kommer passa in bra. Vi kommer fortsätta vara en stark partner till våra kunder. 

Bravida tillträdde som ägare den 3 juni 2024.

För mer information, vänligen kontakta: 
Liselotte Stray
Kommunikationschef
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11

Datum 2024-06-04, kl 08:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.