Brandbee: Studentcompetitions får förnyat förtroende från CoreNet Global

REG

Brandbee är stolta över att meddela att plattformen Studentcompetitions har fått förnyat förtroende från den prestigefyllda organisationen CoreNet Global för att driva en kvalitativ och engagerad studenttrafik till deras stora internationella tävling inom företagsfastigheter - för inte mindre än tredje året i rad. Denna kampanj är värd 215 000 kr och cementerar Studentcompetitions position som den ultimata partnern för att skapa framgångsrika samarbeten mellan unga talanger och i detta fall företagsfastighetsbranschen.

Uppdraget för Studentcompetitions innebär att hitta talangfulla team från universitet i hela Amerika och Europa som kan ta sig an verkliga problem inom företagsfastigheter. Deras  uppgift? Att adressera den föränderliga naturen av arbete och dess påverkan på företags fastighetsportföljer. Med ökningen av fjärr- och hybridarbete behövs  innovativa lösningar för att skapa flexibla arbetsutrymmen, omvandla befintliga tillgångar och säkerställa anställdas produktivitet, välbefinnande och hållbarhet.

De tre bästa lagen kommer att tävla vid den prestigefyllda CoreNet Global Summit i Denver. Denna sammankomst är inte bara en fantastisk möjlighet för studenter att visa upp sin expertis inför branschens mest inflytelserika aktörer, utan också ett unikt tillfälle att nätverka och skapa långvariga relationer med nyckelpersoner inom företagsfastigheter.

Läs mer om tävlingen och Studentcompetitions.com här:  Studentcompetitions

Om CoreNet Global

CoreNet Global är en ideell förening med huvudkontor i Atlanta, Georgia (USA). Föreningen representerar nästan 10 000 medlemmar i 50 länder som har strategiskt ansvar för stora företags fastighetsresurser. Organisationens uppdrag är att främja utövandet av företagsfastigheter (Corporate Real Estate, CRE) genom möjligheter till yrkesutveckling, publikationer, forskning, konferenser, certifieringar och nätverkande i 46 lokala kapitel och nätverksgrupper över hela världen.

Läs mer om CoreNet Global här: https://www.corenetglobal.org/

För mer information om Brandbee, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD
ir@brandbee.com


Brandbee Holding AB är ett martech-bolag med fokus på digital marknadsföring. Med unika produkter för analys (Brandbee Industry Index) och videoannonsering (Videoburst) levererar Brandbee datadrivna insikter och lösningar. Ett team av specialister säkerställer precision i Brandbees leverans till kunderna. Brandbees kunder finns i alla storlekar, från  små,  medelstora till globala bolag inom varierande sektorer. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Datum 2023-06-14, kl 14:58
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!