Brandbee: Student Competitions genomför ytterligare kampanjer för HYVE Innoviation

REG

Brandbees SaaS-plattform Student Competitions genomför ytterligare tre kampanjer via sitt samarbete med HYVE Innovation Gmbh.

I Brandbees SaaS-plattform Student Competitions finns kontaktuppgifter till mer än 650 000 studenter över hela världen. Medlemmarna i denna databas bjuds löpande in till tävlingar specifikt riktade mot studerande inom olika inriktningar. Genom Student Competions har företag och organisationer möjlighet att marknadsföra sina tävlingar via nyhetsbrev och sociala medier mot studenter inom de utbildningsområden och regioner som är aktuella för att öka antalet deltagare. 

HYVE är en B2B-aktör vars verksamhet specialiserar sig på innovation, produkt- och affärsutveckling. Bolaget, med bas i Tyskland, har kontor i Österrike, Schweiz och Spanien samt ett eget globalt partnernätverk.

"Det är jättekul att HYVE vänder sig till oss igen för att lyfta och marknadsföra sina tävlingar. Det är ett tydligt tecken på att de uppskattar Brandbees insatser och att det ger bra resultat för kunderna." säger Nils Ehrnborg, kundansvarig Studentcompetitions.com.

Läs mer om hur företag kan marknadsföra sina tävlingar mot Student Competitions 650 000 studenter:https://studentcompetitions.com/for-companies/ 

För mer information om Brandbee, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD
ir@brandbee.com

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring. Brandbee hjälper företag att skapa professionell video, specialister som hjälper företag att utveckla strategier för sin digitala marknadsföring, med fokus på sökmotoroptimering, digital analys, sociala medier och mätning. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Bifogade filer

PM-Hyve-2023.pdf
Datum 2023-11-03, kl 10:03
Källa beQuoted
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!