BrandBee Holding AB - Bokslutskommuniké 2023

MAR

KONCERNENS FINANSIELLA ÖVERSIKT KVARTAL 4 2023
Nettoomsättningen uppgick till 1,4 MSEK (5,2)
Totala intäkter uppgick till 1,5 MSEK (7,0)
EBITDA, resultat före avskrivningar uppgick till -0,1 MSEK (-2,1)
EBIT, rörelseresultatet uppgick till -4,1 MSEK (-3,6)
Resultat per aktie uppgick till -0,04 SEK (-0,10)
*Belopp inom parentes avser kvartal 4 2022. 

KONCERNENS FINANSIELLA ÖVERSIKT JAN - DEC 2023 
Nettoomsättningen uppgick till 10,4 MSEK (16,9) 
Totala intäkter uppgick till 10,4 MSEK (18,8) 
EBITDA, resultat före avskrivningar uppgick till -5,4 MSEK (-11,5)
EBIT, rörelseresultatet uppgick till -21,5 MSEK (-21,3)
Resultat per aktie uppgick till -0,08 SEK (-0,20) 
*Belopp inom parentes avser januari - december 2022.

VD HAR ORDET 

Hej,

Jag vill inleda med att säga att jag är stolt över mina medarbetare som startat 2024 med två nya avtal och att våra befintliga kunder, både stora som små, väljer att fortsätta samarbeta med oss på Brandbee. 

Vi har fått många nyfikna frågor beträffande Brandbees  samarbete med vår nya storägare, Unwrap.  Ett av målen med samarbetet är att hitta nya marknader för Brandbees SaaS-tjänst, BiX tillsammans med Unwraps SaaS-tjänst för den internationella marknaden inom digitala tillgångar. Vi kommer självklart att återkomma med ytterligare information och nyheter i samband med att vi närmar oss en fullständig integration. 

Brandbee har även nyligen förvärvat en konvertibel i den norska Kryptobörsen NBX som ger rätt att konvertera 1 miljon NOK till en konverteringskurs på 0,60 NOK, kursen per dags dato är 0,75 NOK. Vi har för avsikt att vid lämplig tidpunkt konvertera till aktier i NBX och ser fram emot att vara med på NBX resa framgent. 

I samtal mellan användare av Videoburst  och vår nya utökade säljorganisation har vi identifierat intressanta önskemål om ny funktionalitet. En uppdatering och vidareutveckling av VideoBurst är inledd vilket gör tjänsten än mer attraktiv för en helt obearbetad kundgrupp. Potentialen i detta ser lovande ut och vi kommer med ytterligare information framgent. 

Jag vill även rikta ett tack till alla engagerade aktieägare som är övertygade om en mer positiv kursutveckling för Brandbees aktie genom de åtgärder vi vidtagit för företagets fortsatta utveckling. Brandbees företrädare har noterat att det finns personer i diskussionsforum som verkar ha gjort det till sin uppgift att trycka ned kursen, oavsett vad företaget kommer ut med för nyheter. Jag tycker att det är helt oacceptabelt att uttrycka hot och hat mot företrädare kopplade till företaget.  Personer som uttryckt sådant är identifierade och även polisanmälda för de  överträdelser som skett. Vi kommer fortsätta processen tills dess att det upphör men skulle såklart hellre prioritera att lägga värdefull tid på försäljning och utveckling av Brandbees tjänster. 

Till sist så arbetar vi vidare med de effektiviseringsprogram som sjösattes under 2023 och som snart är i mål. Vi ser att resultatet utan avskrivningar (EBITDA), under fjärdekvartalet, närmat sig plus/minus noll. Jag är såklart inte nöjd där, utan fortsätter mitt arbete med att effektivisera verksamheten och inte minst attrahera fler kunder till vår portfölj av produkter och tjänster.

Magnus Clarenbring, vd Brandbee Holding AB

Denna information är sådan information som BrandBee Holding AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Information lämnades, genom styrelsens försorg, för offentliggörande den 23 februari 2024 kl 08.55 

Stephan Knowles, Styrelseordförande Brandbee Holding AB
ir@brandbee.com 

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring. Brandbee hjälper företag att skapa professionell video, specialister som hjälper företag att utveckla strategier för sin digitala marknadsföring, med fokus på sökmotoroptimering, digital analys, sociala medier och mätning. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Datum 2024-02-23, kl 08:55
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!