Brandbee förvärvar en konvertibel i Norwegian Block Exchange (NBX)

REG

Brandbees styrelse har sedan tidigare beslutat att bredda sin exponering mot marknaden för digitala tillgångar (se tidigare PM angående Unwrap 2024-01-26). I ett led i detta har styrelsen beslutat att förvärva en konvertibel till ett nominellt värde på 1 miljon NOK i NBX (Norwegian Block Exchange). Huvudsakliga villkor, 12 månaders löptid, 8% ränta och konverteringskurs på 0,60 NOK med möjlig konvertering till aktier, vilket kan ske varje månad. NBX aktie handlas på Mercur Market i Oslo under handelsnamnet "NBX".

Om NBX Norwegian Block Exchange
Norwegian Block Exchange AS är ett norskt företag med en kundbas i hela Norden och utanför. NBX har sitt huvudkontor i Oslo, Norge, och är registrerat hos Finansinspektionen i Norge. NBX bygger produkter för framtidens finansiella infrastruktur. NBX mål är att göra kryptovaluta allmänt tillgänglig och låta vem som helst ta del av säkra, effektiva och användarvänliga tjänster baserade på blockchain-teknik.

För mer information om Brandbee, vänligen kontakta:

Stephan Knowles, ordförande
ir@brandbee.com

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring. Brandbee hjälper företag att skapa professionell video, specialister som hjälper företag att utveckla strategier för sin digitala marknadsföring, med fokus på sökmotoroptimering, digital analys, sociala medier och mätning. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Datum 2024-02-05, kl 11:00
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!