Nya hårtransplantations-appen genererar provisionsintäkter redan i oktober

Bonzun samarbete med det holländska bolaget Wordapp har visat sig vara en omedelbar framgång. Som en följd av detta samarbete börjar Hairback appen generera provisionsintäkter till Bonzun redan i oktober.

Bonzun har nyligen lanserat Hairback-appen, som utvecklats med fokus på att tillgodose användarnas behov i samband med hårtransplantationer och håravfall. Hairback erbjuder en rad funktioner och tjänster för att stödja användare före, under och efter deras hårtransplantationsprocess. Appen innehåller även en egenutvecklad AI som möjliggör realistiska simuleringar av hur en patient kommer att se ut månad för månad efter en hårtransplantation och fungerar som en försäljningskanal  för hårtransplantationskliniker. Varje gång en användare bokar en behandling eller köper produkter via Hairback-appen utgår en provision till Bonzun.

"Intäkterna är små till en början men förväntas öka över tid, och denna tidiga framgång i att generera intäkter är en bekräftelse på att ett patientstöd kan hjälpa existerande patienter såväl som attrahera nya klienter till klinikerna, en affärsmodell som även kan appliceras på Bonzuns egna app, Bonzun IVF" säger Håkan Johansson, VD på Bonzun

För mer info, kontakta Håkan Johansson, VD Bonzun

hakan@bonzun.com

08-611 10 15

Om Bonzun

Bonzun är en aktör inom digital hälsa som erbjuder innovativa lösningar inom reproduktiv och allmän hälsa. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. Nästa produkt att lanseras var Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Adviser

Datum 2023-10-09, kl 09:15
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!