CERAMENT® G erhåller Transitional Pass-Through payment (TPT)

BONESUPPORT ™, ett ledande företag verksamt inom ortobiologi för behandling av skelettskador, meddelar idag att Amerikanska Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) har godkänt CERAMENT G för Transitional Pass-Through (TPT)-betalning som en del av 2024 Medicares ersättningssystem för kirurgiska procedurer i öppenvård.

CERAMENT G har erhållit TPT för indikationen beninfektion i enlighet med den alternativa väg som CMS infört för produkter som har erhållit både breakthrough device designation och marknadsgodkännande från Amerikanska Food and Drug Administration (FDA). TPT-betalningen kommer att träda i kraft den 1 januari 2024 och kommer att ge öppenvårdsinrättningar inkrementell Medicare-betalning för CERAMENT G i minst två år.

TPT-betalningen är avsedd att ersätta sjukhus och ambulerande kirurgiska centra för den inkrementella kostnaden för ny och innovativ teknik som CERAMENT G inom öppenvård.

CMS har tidigare beviljat CERAMENT G New Technology Add-on Payment (NTAP), som ger extra betalning inom slutenvård.

Datum 2023-11-06, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!