BONESUPPORTS VD SÄLJER AKTIER - FÖRBLIR LÅNGSIKTIG STÖRRE ÄGARE

BONESUPPORT™, ett ledande företag verksamt inom ortobiologi för behandling av skelettskador, tillkännager idag att Emil Billbäck, VD på BONESUPPORT, har sålt 146 000 aktier i BONESUPPORT.

Efter försäljningen äger Emil Billbäck 454 425 aktier, en ökning med 110 195 aktier sedan årsskiftet, och kvarstår således med ett större privat ägande.

"Försäljningen görs enbart för att täcka skattemässiga åtaganden relaterat till tilldelning av ett nyligen avslutat långsiktigt incitamentsprogram och jag planerar inte att sälja ytterligare aktier. BONESUPPORT befinner sig i ett tidigt stadie av en mycket spännande resa, med goda framtidsutsikter, och jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med organisationen och styrelsen”, säger Emil Billbäck, VD på BONESUPPORT.

Transaktionen rapporteras till Finansinspektionen i enlighet med gällande regelverk.

Datum 2023-05-03, kl 14:33
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!