Biovica International

Biovica tecknar sitt andra avtal med ledande amerikansk vårdgivare

MARKN.

Biovica, verksamt inom cancerdiagnostik, meddelar idag att bolaget har tecknat sitt andra amerikanska sjukhusavtal för DiviTum® TKa. Denna gång med den största vårdgivaren i Missouri, där cirka två procent av USA:s befolkning bor.

Vårdgivaren driver 18 sjukhus, varav ett är ett National Cancer Institute (NCI) Comprehensive Cancer Center som också tidigare har varit en partner till Biovica under den kliniska utvecklingen av DiviTum® TKa.

"Vi är oerhört tacksamma över att ha haft en så enastående partner under hela vår kliniska utvecklingsprocess och ser fram emot att ytterligare fördjupa vårt partnerskap. Avtalet visar det växande intresset för DiviTum® TKa och indikerar en enorm potential på den amerikanska marknaden”, säger Warren Cresswell, USA-chef för Biovica.

Datum 2023-09-25, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!