Biovica International

Biovica tecknar ramavtal för TKa-testning med ledande läkemedelsbolag

MARKN.

Biovica, verksamt inom blodbaserad cancerövervakning, har tecknat ett ramavtal (master service agreement) med ett ledande läkemedelsbolag som innebär att Biovica tillhandahåller sina analyser och tjänster för TKa-testning. Avtalet möjliggör flera förväntade arbetsorder, varav den första är 1,7 miljoner kronor.

Serviceavtalet innebär att Biovica kommer att utföra TKa-testning för utvärdering av celldelningsaktivitet i exempelvis registreringsgrundande läkemedelsutvecklingsstudier. Tjänsten Biovica utför fokuserar på användningen av TKa-test och expertis inom tolkning av TKa-svar.

"Detta avtal bekräftar intresset från stora läkemedelsbolag att använda vårt test för att mäta förändringar i tumörcellsproliferation under utvecklingen av nya läkemedel och kan potentiellt leda till ett nytt Companion Diagnostics (CDx)-test. Det är ett viktigt steg för Biovica att kunna stödja läkemedelsbolag i utvecklingen av nya bättre läkemedel för patienter med cancer.", säger Anders Rylander, vd för Biovica.

Datum 2024-03-07, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!