Biovica International

Biovica tecknar kommersiellt avtal i USA med Occum Health

MARKN.

Biovica meddelar idag att bolaget har tecknat ett kommersiellt avtal med Occum Health för DiviTum® TKa i USA som gör blodprovet tillgängligt för över 500 arbetsgivare och strategiska partners.

Occum Health är ett sjukvårdslösningsföretag fokuserat på att leverera besparingar och förbättrade förmåner till egenförsäkrade arbetsgivare.

"Vi är glada över att kunna erbjuda DiviTum TKa genom detta partnerskap med Occum Health. Innovativa partnerskap som det här ökar kunskapen om DiviTum TKa bland betalare, leverantörer och vårdgivare för att underlätta en mer individualiserad cancervård”, säger Warren Cresswell, USA-chef för Biovica.

Don Marette, vd för Occum Health säger: "Vi är glada över att välkomna Biovicas test, DiviTum® TKa, till vårt nätverk. Nya verktyg som DiviTum® TKa stödjer vår fortsatta tillväxt eftersom de förbättrar vårt erbjudande mot arbetsgivare."

Datum 2023-07-31, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!