Biovica International

Biovica tecknar avtal för DiviTum® TKa med världskänd cancerklinik

MARKN.

Biovica, verksamt inom cancerdiagnostik, tillkännager idag undertecknandet av ett avtal för DiviTum TKa för patienter som behandlas på ett ledande cancercenter i Florida.

Detta center i Florida är en del av en stor och välkänd organisation som tar emot patienter från alla 50 stater i USA och även har patienter som kommer från andra länder. Totalt behandlar centret över 1,3 miljoner patienter varje år. Florida är den tredje största staten och representerar ~6,5 procent av USA:s befolkning.

Denna organisation har redan ett forskningssamarbete med Biovica, vilket resulterat i flera kliniska studier.

"Vi är mycket glada över detta sjukhusavtal med en så välrenommerad institution, erkänd av patienter över hela landet för sin viktiga roll inom cancerbehandling. Att de tar in DiviTum TKa ger deras medicinska onkologer ett värdefullt verktyg i behandlingen av bröstcancerpatienter", säger Warren Cresswell, USA-chef på Biovica.

Datum 2023-10-12, kl 08:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!