VD-intervju med Finwire

I intervjun diskuterar Stålhandske den senaste marknadsutvecklingen, det ökade kundintresset, samt avsiktsförklaringen med en mjölkgård i Norge, där CryoSep P förväntas skapa värde för kunden. Dessutom delar Bolaget insikter från ett fabriksbesök i Polen och hur detta kommer att påverka framtida leveransplaner. Bolaget belyser även den pågående Företrädesemissionen och hur kapitalet planeras att användas för fortsatt utveckling och kommersialisering av Biofrigas innovativa lösningar.

Intervjun hålls tillgänglig genom följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=ELMjc5OV3IE

Indikativ tidsplan för Företrädesemissionen

  • 14 - 28 maj 2024: Teckningsperiod
  • 14 - 23 maj 2024: Handel i uniträtter (UR)
  • 14 maj 2024 - Fram till dess att Företrädesemissionen registrerats hos Bolagsverket: Handel med betalda tecknade units (BTU)
  • 30 maj 2024: Beräknad dag för offentliggörande av utfallet i Företrädesemissionen

Fullständiga villkor och anvisningar för Företrädesemissionen samt övrig information om Bolaget framgår av det EU-tillväxtprospekt som offentliggjordes den 8 maj 2024 och som finns tillgängligt på bolagets hemsida https://www.biofrigas.se/sv/investerare/foretradesemission-2024.

Datum 2024-05-20, kl 17:52
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.