Intresset för Biofrigas produkter fortsätter att öka, utestående offerter har ökat betydligt

- Bara den senaste månaden har utestående offerter ökat med 50% och det är ett helt annat klimat nu än under 2023. Vi fortsätter att arbeta brett med de cirka 250 potentiella kunder vi byggt relation med de senaste åren. Dessa kunder befinner sig naturligtvis i olika faser i sin tanke kring att förvätska biogas, men det rör sig nu framåt i en bra takt. Det är långa processer vi arbetar i, men när vi blir ombedda att offerera så har vi kommit till en viktig milstolpe. Nästa steg är att omvandla dessa möjligheter till avsiktsförklaringar och kontrakt, säger Jonas Stålhandske, VD Biofrigas Sweden AB.

Det ökande intresset har särskilt gynnat Biofrigas större anläggning, CryoSep P, som utgör majoriteten av de nuvarande affärsmöjligheterna. Förutom nyetableringar ser vi även att kunder med befintlig produktion av uppgraderad biogas nu överväger att konvertera till förvätskad biogas i stället.

Biofrigas fortsätter satsningen på kommersialisering och ser fram emot att stärka sina affärsrelationer och omvandla offerter till konkreta avtal under de kommande månaderna.

Bolaget förväntar sig inte att samtliga utestående offerter kommer att resultera i avtal, men det visar på en positiv utveckling och en ökad efterfrågan, vilket är i linje med vad som kommunicerats tidigare under våren.

Datum 2024-05-23, kl 15:14
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.