Bio-Works Technologies

Bio-Works publicerar årsredovisning 2023

MARKN.

Nettoomsättningen ökade helåret 2023 med 6% jämfört med föregående år och uppgick till 43 896 (41 320) KSEK. Även om 2023 har varit ett utmanande år för biotech branschen och för Bio-Works ser bolaget fortfarande stora möjligheter på horisonten.

“Marknadens långsiktiga potential och Bio-Works strategi för att ta marknadsandelar förblir intakta. Införsäljningen av våra WorkBeads kromatografi resiner i nya produktionsprocesser, ökad försäljning av färdigpackade GoBio-kolonner och ett flexibelt erbjudande av kundanpassade lösningar fortsätter att vara hörnstenarna i vår tillväxtstrategi. Dessa produkter, tillsammans med förstklassig kundservice, stärker Bio-Works rykte som en premiumleverantör av reningslösningar, “ säger Jonathan Royce, VD på Bio-Works.

Läs årsredovisningen i sin helhet i den bifogade filen eller på www.bio-works.com/investor-relations/

Datum 2024-04-22, kl 09:45
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet