Bio-Works Technologies

Bio-Works publicerar årsredovisning 2022

MAR

Bio-Works fortsätter att öka sin försäljningstillväxt och stärka sin position som specialister och marknadens ”skräddare” inom rening av bio-molekyler. Försäljningstillväxten för 2022 var 89% och orderingången ökade med 94% under året, vilket återspeglar företagets ambitiösa expansionsplaner.

”Bio-Works har både ambitionen och en bra position för vidare expansion. Med andra ord, utvecklingen 2022 är i linje med ambitionen som vi hade för tolv månader sedan” säger Jonathan Royce, vd för Bio-Works. 

Den goda efterfrågan på Bio-Works produkter drivs av ett ökande behov av leverantörer med hög ämneskunskap, samt en snabb diversifiering av de molekylära strukturer som används inom bioteknik-branschen. En diversifiering som i sin tur driver efterfrågan på spetskompetens och mer behovsanpassade reningslösningar av den typ som Bio-Works erbjuder. 

”När standardprodukter inte längre lever upp till förväntningarna uppstår ett behov av en skräddarsydd lösning. Vi tror att det här kommer att vara något som ökar över tid, och vi är väl rustade att möta efterfrågan” säger Jonathan Royce. 
 
Under 2022 stärkte Bio-Works sin marknadsnärvaro i USA, lanserade en ny nyckelfärdig produktserie, GoBio och investerade i organisationens ledarskapsutveckling. Kundnöjdheten ligger på en fortsatt hög nivå.
 
Läs årsredovisningen i sin helhet i den bifogade filen eller på www.bio-works.com

Datum 2023-04-28, kl 09:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!