Bio-Works Technologies

Bio-Works genomför en omstrukturering

MAR

Inom Bio-Works Technologies AB pågår ett arbete för att stärka bolagets position och säkra vägen mot lönsam tillväxt 2024. Som ett led i det arbetet genomför Bio-Works en omstrukturering med syfte att skapa en mer effektiv organisation.

“Vi omformar Bio-Works organisation för att skapa ännu bättre förutsättningar för lönsam utveckling och underlätta förverkligandet av företagets strategi. Den nya organisationen kommer att göra oss mer effektiva och fokusera våra resurser på kundleveranser både inom standardproduktion och skräddarsydda lösningar.

Vår strategi för att uppnå lönsamhet är oförändrad, Bio-Works fokus är fortfarande att driva en stark tillväxt av försäljningen samtidigt med en förbättrad utväxling i ökat kassaflöde” säger Jonathan Royce, VD på Bio-Works

Omstruktureringen innebär att antalet medarbetare i Bio-Works minskas från 52 till 40. Bio-Works satsning på lokal etablering i USA berörs inte av förändringen.

Den nya organisationen genererar en förbättring av kostnadsstrukturen med ca 13 MSEK årligen.

Förändringarna kommer att implementeras under juni 2023 och beräknas få effekt från och med hösten 2023.

Datum 2023-05-29, kl 09:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!