Bio-Works Technologies

Bio-Works bekräftar ny order från indisk bioterapeutisk tillverkare värd 3,1 MSEK

MAR

Idag har Bio-Works Technologies AB bekräftat en produktionsskala order värd 3,1 MSEK till en indisk tillverkare av bioterapeutiska produkter. Denna order är en påfyllningsorder från en kund som började använda Bio-Works produkter 2021.

"Bio-Works är stolta över att leverera högkvalitativa produkter och att upprätthålla starka kundrelationer. Denna återkommande order är ett bevis på att vårt arbeta att introducera WorkBeads resiner i produktionsprocesser ger bestående resultat," sade Jonathan Royce, VD på Bio-Works.

Bolaget som lagt ordern är en tillverkare av bioterapeutiska produkter med lanserade produkter och utvecklingsprojekt inom områdena plasmaproteiner, biosimilarer, nya proteiner och stamcellsterapier. De anställer över 1 000 personer globalt.

Ordern är bekräftad för leverans i andra kvartalet.

Datum 2024-04-16, kl 14:41
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!