Bio-Works Technologies

Arne Hauge utsedd till ny finansdirektör för Bio-Works

Arne Hauge har utsetts till Bio-Works nya ekonomi- och finansdirektör (CFO). Han tillträder som medlem av Bio-Works ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD, Jonathan Royce.

Som finansdirektör på Bio-Works kommer Arne Hauge att ansvara för den ekonomiska förvaltningen av företaget, inklusive utvecklingen av företagets planeringsprocesser, samt samarbeta med ledningsgruppen för att driva Bio-Works tillväxt till nästa steg. 

Arne Hauge kommer senast från rollen som Interim CFO på Felestad Trading AB. Arne är en affärsdriven och strategisk CFO, med erfarenhet från bland annat två start-ups - Halebop i Sverige och Yoigo i Spanien. Under nästan två decennier på Telia Company AB har Arne haft olika roller som Investment Manager, CFO, COO, CCO, Strategy & Business Development och M&A.

Arne har lång erfarenhet av att arbeta med internationell verksamhet. Innan Telia arbetade han på kemiföretaget AGA AB, med ekonomistyrning av verksamheten i Latinamerika och Östeuropa. Han har även arbetat två år i Caracas, Venezuela. Arne är van att arbeta med både tillväxtbolag och verksamhet i förändring.

“Bio-Works står inför en spännande internationell expansion. De har redan byggt en solid plattform och har en spännande produktportfölj inom marknaden för kromotografi-resiner. Jag är stolt över att ingå i teamet som ska driva Bio-Works nästa tillväxtfas mot lönsamhet. Samtidigt är jag oerhört imponerad över kompetensen vi har på Bio-Works och är glad över att få vara en del av Bio-Works familjen!” Arne Hauge, CFO, Bio-Works.

” Arne är en strategisk och mångsidig CFO med en imponerande bakgrund och kompetens att leda alla aspekter av finansområdet på Bio-Works. Hans gedigna erfarenhet från både producerande bolag och start-up bolag är en perfekt kombination för att driva nästa kapitel på Bio-Works. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att driva Bio-Works mot lönsamhet” Jonathan Royce, VD, Bio-Works.
 
Arne Hauge tillträdde sin tjänst som CFO på Bio-Works den första augusti 2023.

Datum 2023-09-06, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!