Bio-Works Technologies

Ändring i valberedningens förslag till val av styrelse i Bio-Works

MARKN.

Valberedningens förslag till val av styrelseledamöter redovisades i kallelsen till Bio-Works årsstämma vilken offentliggjordes genom pressmeddelande den 23 april 2024. Johan Sedihn har därefter meddelat att han avböjt omval vid årsstämman. Valberedningen har nu meddelat bolaget att man beslutat att komplettera förslaget med förslag om nyval av ytterligare en ledamot, Thomas Gür.

Thomas Gür är född 1959 och har drygt 40 års erfarenhet av områdena kommunikation, investor-relations, mediehantering och samhällskontakter. Har haft uppdrag som rådgivare i internationella frågor och som styrelseledamot både noterade och onoterade bolag. Styrelseordförande i Tellusgruppen AB sedan 2020. Ägare och grundare av Ölander & Gür AB, samt Klasse AB. Var år 2013-2014 extern vd för Accelerator Nordic AB. Har också haft uppdrag som politisk kommentator på ledarsidorna för SvD, Göteborgs Posten, Finanstidningen och ÖstgötaCorren. Är före detta FN-officer och presschef hos Överbefälhavaren.

Thomas Gür har en filosofie kandidatexamen i ekonomisk historia och nationalekonomi från Lunds universitet.

Valberedningens förslag till val av styrelseledamöter innebär därför omval av Peter von Ehrenheim, Kirsti Gjellan och Peter Nählstedt samt nyval av Jonas Ahlen och Thomas Gür, med Peter von Ehrenheim som styrelsens ordförande.
 
 
För mer information, vänligen kontakta:
 
Peter von Ehrenheim
070-6675711

Datum 2024-04-25, kl 16:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!