Styrelsen i Binero utser Annika Rydström till VD

MARKN.

Binero Group AB (publ), en kraftfull spelare inom tekniska tjänster, meddelar att Annika Rydström utses till permanent VD. Annika utsågs till tillförordnad VD den 26 mars 2024. Styrelsen beslutade idag att utse Annika till VD för Binero Group. Hon tillträder omedelbart. Annika kommer närmast från rollen som VD i Infrateq Group som ingår i Binero sedan den 2 februari 2024.

“Styrelsen välkomnar Annika Rydström som VD. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Annika för att driva den strategiska planen framåt,” kommenterar Carl-Magnus Hallberg, styrelseordförande.

“Jag ser fram emot att ta ledarskapet i Binero Group. Binero har idag en stark kundbas och en bred teknisk produktportfölj. Jag kommer att börja med att säkerställa att vi har driv i försäljningsorganisationen och att skapa en gemensam effektiv organisation att fortsätta växa från. Mina prioriteringar som ny VD är att fokusera på försäljning, att motivera teamen, medarbetarna och att effektivisera vår verksamhet genom att snabbt implementera en gemensam ”go-to-market” plattform med bl.a. gemensamt CRM och ERP-system”, kommenterar Annika Rydström, VD Binero Group.

Annika Rydström innehar sedan tidigare 6 598 167 aktier i Binero Group.

Datum 2024-04-05, kl 13:53
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!