Styrelsen i Binero utser Annika Rydström till tillförordnad VD med omedelbar verkan

MAR

Bineros VD Stefan Andersson som tillträdde den 6 juni 2022 har idag meddelat att han önskar lämna VD-rollen. Styrelsen meddelar att Annika Rydström utses till tillförordnad VD i Binero Group. Hon tillträder omedelbart. Annika kommer från VD rollen i Infrateq Group som ingår i Binero sedan den 2 februari 2024.

Stefan Andersson, som är en av grundarna till Redbridge och kom in i Binero genom samgående 2021, kvarstår i bolaget i ny roll. Stefan kommer att säkerställa att det blir bästa möjliga överlämning till Annika. Annika har sedan start varit VD för Infrateq Group. Den 2 februari 2024 slutförde Binero förvärvet av Intrateq Group.

“Styrelsen vill tacka Stefan Andersson för hans insatser och framgångsrika genomförande av integrationen av Redbridge samt förvärvet av Infrateq Group. Vi ser fram emot att ha Stefan kvar i bolaget i en ny roll”, kommenterar Carl-Magnus Hallberg, ordförande.

“Styrelsen välkomnar Annika Rydström som tillförordnad VD. Efter samgåendet är Annika en naturlig ledare för Binero. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Annika för att ta nästa steg i utvecklingen,” fortsätter Carl-Magnus Hallberg.

MAR DISCLAIMER

Datum 2024-03-26, kl 11:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!