Kallelse till årsstämma i BIMobject AB (publ)

MARKN.

Aktieägarna i BIMobject AB (publ), org. nr. 556856-7696, kallas till årsstämma fredagen den 24 maj 2024, kl. 09:00, på Nordenskiöldsgatan 24, i Malmö.

Rätt att delta och anmälan

Den som önskar delta i bolagsstämman ska dels vara upptagen som aktieägare i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken avseende förhållandena torsdagen den 16 maj 2024 och ha anmält sig till bolaget senast måndagen den 20 maj 2024. Anmälan görs genom att skicka ett email till bolagsstamma@bimobject.com i vilken det ska uppges följande:

  • Fullständigt namn samt person- eller organisationsnummer
  • Aktieinnehav
  • Kontaktuppgifter såsom e-mailadress och mobiltelefonnummer
  • Fullständigt namn, person- eller organisationsnummer samt kontaktuppgifter till eventuella ställföreträdare eller biträde som man önskar ska delta (högst två per aktieägare)

Förvaltarregistrerade aktier

Aktieägare som har sina aktier förvaltarregistrerade genom bank eller annan förvaltare måste, för att ha rätt att delta vid bolagsstämman, registrera aktierna i eget namn så att aktieägaren blir införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken per den 16 maj 2024. Sådan registrering kan vara tillfällig, s.k. rösträttsregistrering, och begärs hos förvaltaren enligt förvaltarens rutiner med sådan framförhållning som förvaltaren beslutar. Rösträttsregistrering som gjorts senast den 20 maj 2024 kommer att beaktas vid framställningen av aktieboken.

Ombud m.m.

Aktieägare som företräds genom ombud ska utfärda skriftlig daterad fullmakt för ombudet. Om fullmakten utfärdas av juridisk person ska bestyrkt kopia av registreringsbevis eller motsvarande som utvisar behörig firmatecknare för den juridiska personen bifogas. Fullmakten i original samt eventuellt registreringsbevis bör i god tid före stämman insändas till bolaget på ovan angiven adress. Fullmaktsformulär kan efterfrågas via bolagsstamma@bimobject.com och skickas till de aktieägare som begär det.

Antalet aktier och röster

Antalet utestående aktier och röster i bolaget uppgår vid tidpunkten för denna kallelse till 142 601 363. Bolaget innehar inga egna aktier.

Förslag till dagordning

  1. Stämman öppnas
  2. Val av ordförande vid stämman
  3. Upprättande och godkännande av röstlängd
  4. Godkännande av dagordningen
  5. Val av en eller två justeringspersoner
  6. Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad
  7. Framläggande av årsredovisning och revisionsberättelse samt koncernredovisning och koncernrevisionsberättelse. VD föredrar räkenskapsåret.
  8. Beslut
    1. om fastställande av resultaträkning och balansräkning samt koncernresultaträkning och koncernbalansräkning
    2. om dispositioner beträffande bolagets resultat enligt den fastställda balansräkningen
    3. om ansvarsfrihet åt styrelsens ledamöter och verkställande direktör
  9. Fastställande av antalet styrelseledamöter, suppleanter, revisorer, samt revisorssuppleanter
  10. Val av styrelseledamöter, suppleanter, revisorer, samt revisorssuppleanter
  11. Fastställande av arvoden åt styrelsen och revisorerna
  12. Beslut om valberedning
  13. Beslut om riktlinjer för ersättning till ledande befattningshavare
  14. Beslut om bemyndigande för styrelsen att besluta om nyemission av aktier
  15. Beslut om långsiktigt incitamentsprogram 2024
  16. Annat ärende, som ankommer på stämman enligt aktiebolagslagen eller bolagsordningen
  17. Stämman avslutas

Förslag till val av ordförande (punkt 2)

Valberedningen inför årsstämman 2024 i BIMobject AB har bestått av Erik Sprinchorn (ordförande) företrädande TIN fonder, Jan Karlander (ledamot) företrädande eget ägande, Carl Svantesson (ledamot) företrädande EQT Ventures, Johnas Lindblom (ledamot) företrädande David Johansson samt Peter Bang, (ledamot) Ordförande i BIMobject AB. Valberedningen representerar därmed cirka 31 procent av aktierna och rösterna i bolaget.

Valberedningen har föreslagit att advokat Anders Jemail, advokatfirman Delphi, ska väljas till ordförande vid stämman.

Resultatdisposition (punkt 8b)

Styrelsen har föreslagit att ingen utdelning lämnas för räkenskapsåret 2023 och att bolagets medel till förfogande balanseras i ny räkning.

Val och arvodering av styrelse och revisorer (punkterna 9-11)

Valberedningen har föreslagit att styrelsen ska bestå av sex ledamöter och föreslår omval av Pia Engholm, Sara Börsvik och Jan Karlander, samt nyval av Lars Jörnow, David Johansson och Petter Bengtsson. Peter Bang och Christian Lindfors har avböjt omval.

Valberedningen har föreslagit att Pia Engholm väljs till styrelsens ordförande.

Information om de för omval föreslagna styrelseledamöterna finns på bolagets hemsida https://investors.bimobject.com/se/bolagsstyrning.

Presentation Lars Jörnow

Lars Jörnow är medgrundare till EQT Ventures (2016). EQT Ventures investerar tidigt (early stage VC) i innovativa bolag och förvaltar cirka 2.3 miljarder EUR i tre fonder.

Dessförinnan arbetade han sex år på King Digital och ledde bland annat utvecklingen av Candy Crush Saga, ett av världens mest nedladdade och intäktsbringande mobilspel någonsin.

EQT Ventures är största ägare i BIMobject AB med cirka 16 miljoner aktier.

Presentation David Johansson

David Johansson har sedan 2006 grundat bolag och haft ledande positioner inom automatiserad algoritmhandel av digitala kontrakt. Som VD och grundare har han byggt två internationella B2B företag som sålts vidare till internationella aktörer.

Han har byggt högteknologiska plattformar och skapat ett flertal SaaS-bolag. David Johansson arbetar som aktiv investerare och sitter i styrelsen för ett flertal teknikföretag.

Styrelseuppdrag i Likeligood, Rubiko Tech, AVI Investments, Lingotion och Saivo Capital. Valberedningen anser att David Johanssons kunskaper och erfarenhet inom AI, teknik och hans bevisade strategiska kunskaper att bygga SaaS-bolag kommer att tillföra BIMobject AB ett stort värde.

Hans aktieinnehav i BIMobject AB är för närvarande drygt 6.4 miljoner aktier.

Presentation Petter Bengtsson

Petter Bengtsson utmärker sig som en visionär ledare inom bygg- och fastighetsbranschen, känd för sin djupgående förståelse för digital transformation och dess inverkan på branschen.

Han innehar en kandidatexamen i Byggnadsteknik från Tekniska Högskolan i Jönköping (2008 – 2011), och inledde sin professionella karriär som byggnadsingenjör på Okidoki Arkitekter AB (2012 – 2015) där han snabbt avancerade med ansvar för bolagets implementation av BIM.

Vidare anslöt han sig till Zynka BIM AB. Först som operativ chef (2015–2017) och därefter som VD (2017–2024). Under hans ledning har Zynka kommit att bli en nyckelspelare inom BIM och digitala lösningar för branschen, där hans insatser resulterat i en tiofaldigad omsättning, uppbyggnaden av en nationell tjänsteaffär och utvecklingen av ett produktsegment som genererar årliga återkommande intäkter (ARR).

Hans aktieinnehav i BIMobject AB är för närvarande 0 aktier.

Motiverat yttrande

Valberedningen har under sitt arbete genomfört en utvärdering av styrelsen, haft diskussioner med ordförande, genomfört intervjuer med samtliga ledamöter, haft kontakt med de större ägarna och gjort en bedömning av styrelsens sammansättning och kompetens i relation till erhållen information om fastlagd affärsplan och strategi.

Valberedningen bedömer att förslaget innebär att bolagets styrelse kommer att ha en mycket kompetent och relevant sammansättning, vilken väl matchar bolagets offensiva planer att stärka sin position som marknadsledare och framgent generera intäkter även från användare av plattformen. Styrelsen kommer också att ha ett betydligt starkare ägarengagemang.

Val av revisor

Valberedningen har föreslagit omval av KPMG AB, och KPMG AB har låtit meddela att auktoriserad revisor Jonas Nihlberg fortsätter som huvudansvarig revisor.

Förslag till arvode för styrelse och revisorer

Valberedningen har föreslagit att arvode ska utgå med sammantaget 1,000,000 SEK varav 400,000 SEK till styrelsens ordförande samt med 200,000 SEK till respektive ledamot. Det noteras att såväl David Johansson som Lars Jörnow avböjt att erhålla arvode.

Arvode till bolagets revisor ska utgå enligt godkänd räkning.

Valberedningen anser att ersättningen är i linje med motsvarande noterade bolag.

Valberedning (punkt 12)

Valberedningen har föreslagit följande regler för valberedning inför årsstämman 2025.

Valberedningen ska fullgöra de uppgifter som enligt Svensk kod för bolagsstyrning ankommer på valberedningen samt enligt de av bolagsstämman beslutade regler för valberedningen.

Styrelsens ordförande ska, baserat på ägarförhållanden i bolaget per den 30 oktober 2024 sammankalla en valberedning bestående av en ledamot från var och en av de fyra största aktieägarna i bolaget. Valberedningen utser inom sig en ordförande att leda Valberedningens arbete. Styrelseledamot i bolaget skall inte ingå i valberedningen.

Om någon av de fyra största ägarna väljer att avstå från sin rätt att utse en ledamot till Valberedningen övergår rätten till den aktieägare som, efter dessa 4 aktieägare, har det största aktieinnehavet i bolaget.

Om någon av de aktieägare som utsett en ledamot av Valberedningen säljer en icke oväsentlig del av sitt aktieinnehav under valberedningens mandatperiod eller av annan anledning upphör att vara större aktieägare med rätt att utse en ledamot av valberedningen, skall den ledamot som aktieägaren utsett avgå ur valberedningen. Sådan ledamot ska, om valberedningen finner det lämpligt, ersättas av en ledamot utsedd av den aktieägare som i stället kommit att tillhöra de 4 största aktieägarna i bolaget.

Om en ledamot inte längre företräder den aktieägare som utsett honom eller henne, eller annars lämnar valberedningen innan dess arbete är slutfört, ska aktieägare beredas tillfälle att utse en ny ledamot i valberedningen.

Valberedningens uppgifter:

Valberedningen ska ta fram förslag avseende val av nedanstående som ska föreläggas årsstämman för beslut.

- stämmoordförande
- antal styrelseledamöter
- styrelseledamöter
- styrelseordförande
- arvoden för ordföranden och styrelseledamöterna.
- revisor
- arvode för Bolagets revisor
- regler för valberedning inför nästkommande årsstämma.

Valberedningens mandatperiod sträcker sig fram till dess ny valberedning utsetts.

Riktlinjer för ersättning till ledande befattningshavare (punkt 13)

Styrelsen föreslår att årsstämman fastställer följande riktlinjer för bestämmande av ersättning och övriga anställningsvillkor för ledande befattningshavare i koncernen. Principerna gäller för anställningsavtal som ingås efter stämmans beslut samt för det fall ändringar görs i existerande villkor efter denna tidpunkt.

Det är av grundläggande betydelse för styrelsen att principerna för ersättning och övriga anställningsvillkor för ledande befattningshavare i koncernen i ett långsiktigt perspektiv motiverar och gör det möjligt att behålla kompetenta medarbetare som arbetar för att uppnå maximalt aktieägar- och kundvärde. För att uppnå detta är det viktigt att ha rättvisa och balanserade villkor som samtidigt är marknadsmässigt konkurrenskraftiga avseende struktur, omfattning och nivå på ersättning. Det totala villkorspaketet för berörda individer bör innehålla en avvägd blandning av fast lön, rörlig ersättning, pensionsförmåner och andra förmåner samt villkor vid uppsägning /avgångsvederlag. Bolagsstämman kan därutöver – och oberoende av dessa riktlinjer – besluta om aktie- eller aktiekursrelaterade ersättningar samt om andra ersättningsformer som är föremål för beslut av bolagsstämman.

Fast lön

Den fasta lönen ska vara individuell och baserad på såväl varje individs ansvar och roll som individens kompetens och erfarenhet i relevant befattning.

Rörlig ersättning

Den rörliga kontantersättningen får uppgå till högst 50 procent av den sammanlagda fasta kontantlönen. Ytterligare kontant rörlig ersättning kan utgå vid extraordinära omständigheter, förutsatt att sådana extraordinära arrangemang är tidsbegränsade och endast görs på individnivå, antingen i syfte att rekrytera eller behålla befattningshavare eller som ersättning för extraordinära arbetsinsatser utöver personens ordinarie arbetsuppgifter. Sådan ersättning får inte överstiga ett belopp motsvarande 50 procent av den fasta årliga kontantlönen och får inte utges mer än en gång per år och per individ.

Långsiktiga incitamentsprogram

Ledande befattningshavare kan erbjudas incitamentsprogram vilka i huvudsak ska vara aktie- eller aktiekursrelaterade. Ett incitamentsprogram ska implementeras på marknadsmässiga villkor. Aktie- och aktiekursrelaterade incitamentsprogram ska beslutas av bolagsstämman och omfattas därför inte av dessa riktlinjer.

Pensioner

Ledande befattningshavare som är pensionsberättigade ska ha avgiftsbestämda pensionsavtal. Den slutliga pensionen beror på utfallet av tecknade pensionsförsäkringar.

Övriga förmåner

Övriga förmåner ska vara av begränsat värde i förhållande till övrig kompensation och överensstämma med vad som är marknadsmässigt på respektive geografisk marknad.

Uppsägning och avgångsvederlag

För ledande befattningshavare får uppsägningstiden från bolagets sida inte överstiga 12 månader. Uppsägningstiden från arbetstagarens sida för ledande befattningshavare får inte understiga tre månader.

Avvikelse från riktlinjerna

Styrelsen ska ges möjlighet att avvika från ovanstående föreslagna riktlinjer för det fall det i enskilda fall finns särskilda skäl för detta.

Emissionsbemyndigande (punkt 14)

Styrelsen föreslår att årsstämman bemyndigar styrelsen att vid ett eller flera tillfällen före nästa årsstämma, med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, besluta om nyemission av aktier till ett antal som sammanlagt inte överstiger 10 procent av totalt antal utestående aktier i bolaget efter utnyttjande av bemyndigandet. Nyemission ska kunna ske med eller utan föreskrift om apport, kvittning eller annat villkor.

Syftet med bemyndigandet är att tillföra bolaget nya strategiska ägare eller genomföra förvärv av andra företag eller verksamheter. Utgivande av nya aktier med stöd av bemyndigandet ska genomföras på marknadsmässiga villkor.

Styrelsens förslag om långsiktigt incitamentsprogram 2024 (punkt 15)

Styrelsen för BIMobject AB (”Bolaget”) föreslår att bolagsstämman beslutar att genomföra ett förnyat långsiktigt incitamentsprogram för 2024 (”LTIP 2024”) enligt följande:

LTIP 2024 består av en serie, 2024:1 som ska överlåtas till anställda i Bolaget under våren 2024. ´

A.1 Emission av teckningsoptioner, serie 2024:1
(För överlåtelse till deltagare)

Styrelsen för Bolaget föreslår att bolagsstämman beslutar om en riktad emission av högst 5,000,000 teckningsoptioner av serie 2024:1, innebärande en ökning av aktiekapitalet vid fullt utnyttjande med högst 55,000 kronor.

A.2 För beslut under punkt A.1 ska i övrigt följande villkor gälla

1. Rätt att teckna teckningsoptioner ska, med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, tillkomma Bolaget, med rätt och skyldighet att överlåta teckningsoptionerna till anställda i Bolaget enligt nedan.

Överteckning kan inte ske.

2. Skälen för avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt är att införa ett incitamentsprogram varigenom anställda i Bolaget ska kunna bli långsiktiga delägare och ta del av och verka för en positiv värdeutveckling av aktien i Bolaget under den period som det föreslagna programmet omfattar, samt att Bolaget ska kunna behålla och rekrytera kompetent och engagerad personal.

3. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt.

4. Teckning av teckningsoptionerna ska ske samma dag som dagen för emissionsbesluten. Styrelsen äger rätt att förlänga teckningstiden. Bolaget ska äga rätten att erbjuda anställda att köpa optioner från avgående anställda, under förutsättning att det sker samma kalenderår som programmet lanserades.

5. Varje teckningsoption berättigar till nyteckning av en aktie i Bolaget.

6. Nyteckning av aktier med stöd av teckningsoptioner kan ske under perioden:

i) Från och med den 24 maj 2027 till och med den 24 augusti 2027 för serie 2024:1.

7. Teckningskursen per aktie beräknas enligt följande:

i) För teckningsoptioner av serie 2024:1 ska teckningskursen per aktie vara 125 % av den volymvägda genomsnittskursen enligt Nasdaq First North Growth Markets officiella kurslista för aktien under de 10 handelsdagar som infaller direkt efter den 24 maj 2024 (”Mätperioden 2024:1”), dock lägst 0.011 kronor.

8. Överkurs ska tillföras den fria överkursfonden.

9. De aktier som tecknas med stöd av teckningsoptioner ska medföra rätt till vinstutdelning första gången på den första avstämningsdag för utdelning som infaller efter det att teckning av aktier genom utnyttjande av teckningsoptionerna verkställts.

10 Övriga villkor för teckningsoptionerna framgår av de fullständiga villkoren för serie 2024:1 som finns tillgängligt på BIMobjects hemsida (http://investors.bimobject.com)

B.1 Godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner serie 2024:1

1. Styrelsen föreslår att bolagsstämman godkänner Bolagets överlåtelser av teckningsoptioner serie 2024:1 (”LTIP Instrument 2024:1”) på följande villkor.

2. Rätt att förvärva LTIP Instrument 2024:1 från Bolaget ska tillkomma två kategorier av deltagare (”Deltagarna”) enligt tabellen nedan.

3. Initialt erbjuds varje Deltagare att förvärva LTIP Instrument 2024:1 i enlighet med vad som framgår av nedanstående tabell. LTIP Instrument 2024:1 som kvarstår kan tilldelas andra Deltagare mellan kategorierna.

Kategori
Antal Deltagare
Totalt antal LTIP Instrument 2024:1
VD och ledande befattningshavare
(”Kategori A”)
Max. 11
3,000,000 teckningsoptioner
Nyckelmedarbetare (”Kategori B”)
Max. 60
2,000,000 teckningsoptioner

4. Överlåtelse till Deltagarna förutsätter dels att förvärv av LTIP Instrument 2024:1 lagligen kan ske, dels att det enligt styrelsens bedömning kan ske till rimliga administrativa och ekonomiska insatser.

5. Anmälan om förvärv av LTIP Instrument 2024:1 ska ske senast två (2) handelsdagar efter Mätperioden 2024:1. Styrelsen äger rätt att förlänga tiden för anmälan om förvärv.

6. Teckningsoptioner av serie 2024:1 som innehas av Bolaget och som inte överlåtits till Deltagare eller som återköpts från Deltagare, får säljas vidare till kvarvarande anställda alternativt makuleras av Bolaget efter beslut av styrelsen för Bolaget. Makuleringen ska anmälas till Bolagsverket.

C.1 Överlåtelse av teckningsoptioner serie 2024:1

1. Teckningsoptioner av serie 2024:1 ska överlåtas till ett marknadsvärde (premie) som baseras på ett uppskattat marknadsvärde för teckningsoptionerna, vilket har beräknats av ett oberoende värderingsinstitut med tillämpning av Black & Scholes värderingsmodell.

2. Värdet för teckningsoptioner av serie 2024:1 har preliminärt beräknats till 0.65 kronor per teckningsoption baserat på en aktiekurs om 3.4 kronor, en teckningskurs om 4.25 kronor, en löptid om 3 år, en riskfri ränta om +3 procent samt en uppskattad volatilitet om 35 procent.

3. Den preliminära beräkningen ovan förutsätter att inga utdelningar betalas ut till aktieägarna under teckningsoptionernas löptid, eller att sådana utdelningar kompenseras fullt ut genom omräkning i enlighet med marknadspraxis.

4. Slutlig värdering av teckningsoptioner av serie 2024:1 sker i anslutning till Deltagarnas förvärv av teckningsoptionerna och kommer att baseras på vid den tidpunkten rådande marknadsförutsättningar.

5. Bolaget förbehåller sig rätten att återköpa teckningsoptioner serie 2024:1 om Deltagarens anställning i Bolaget upphör eller om Deltagaren i sin tur önskar vidareöverlåta teckningsoptioner av serie 2024:1. Teckningsoptioner av serie 2024:1 ska i övrigt omfattas av marknadsmässiga villkor.

D.1 Övriga frågor med anledning av LTIP 2024

1. Kostnader
Teckningsoptionerna av serie 2024:1 kommer att överlåtas på marknadsmässiga villkor, men kommer att subventioneras till cirka 40 procent netto efter skatt. Subventionen kommer att betalas ut i tre omgångar under programmet löptid. Sammantaget kan detta medföra maximala kostnader för LTIP 2024 om cirka 3.4 miljoner kronor inklusive sociala avgifter.

2. Påverkan på viktiga nyckeltal
Givet ovan antaganden avseende kostnader, samt att LTIP 2024 införts under 2023 istället, beräknas att resultatet per aktie för helåret 2023 hade minskat från -0.12 kronor till -0.13 kronor, baserat på genomsnittligt antal utestående aktier. Eget kapital per aktie hade varit oförändrat 1.45 kronor, baserat på antalet utestående aktier vid årets slut.

3. Utspädning av befintliga aktier och röster
Baserat på befintligt antal aktier och röster i Bolaget innebär LTIP 2024, vid utnyttjande av samtliga 5,000,000 teckningsoptioner, en utspädning motsvarande cirka 3.5 procent av det totala antalet utestående aktier och röster i Bolaget, dock med förbehåll för den omräkning av antalet aktier som varje teckningsoption berättigar till teckning av som kan komma att ske till följd av vissa emissioner etc. Riktlinjen som följs i Bolaget är att maximalt uppnå en löpande utspädning på 10 procent totalt. Utspädningen räknas på fullt utspädd bas och innefattar alla aktuella program. Den maximala nuvarande utspädningen är cirka 8.60 procent, bortsett från LTIP 2019 samt LTIP 2021:A vilka löper ut under 31 maj respektive 4 augusti 2024, men inkluderat LTIP 2024.

4. Beräkning av marknadsvärdet
Ett oberoende värderingsinstitutet beräknar värdet för teckningsoptionerna med tillämpning av Black & Scholes värderingsmodell.

5. Övriga aktierelaterade incitamentsprogram
Bolagets aktierelaterade incitamentsprogram finns beskrivna på bolagets hemsida, https://investors.bimobject.com/se/bolagsstyrning/incitamentsprogram/

6. Bemyndiganden för styrelsen
Bolagsstämman uppdrar år styrelsen för Bolaget att verkställa besluten enligt ovan. Därutöver ska styrelsen, eller en person utsedd av styrelsen, ha rätt att göra de smärre justeringar av besluten ovan som kan vara nödvändiga i samband med registreringen hos Bolagsverket respektive Euroclear Sweden AB.

7. Bakgrund och motiv
Styrelsen vill införa ett incitamentsprogram varigenom nuvarande och framtida anställda i Bolaget ska kunna bli långsiktiga delägare och ta del av och verka för en positiv värdeutveckling av aktien i Bolaget under den period som det föreslagna programmet omfattar, samt att Bolaget ska kunna behålla och rekrytera kompetent och engagerad personal.

8. Beredning av ärendet
Principerna för LTIP 2024 har arbetats fram av Bolagets styrelse. Förslaget har beretts med stöd av externa rådgivare och efter konsultationer med aktieägare. Styrelsen har därefter beslutat att framlägga detta förslag till bolagsstämman. Förutom de tjänstemän som berett frågan enligt instruktion från styrelsen har ingen anställd som kan komma att omfattas av programmet deltagit i utformningen av villkoren.

9. Majoritetskrav
Årsstämmans beslut i enlighet med punkterna A – D ska ses som ett beslut och är därmed villkorade av varandra. Bolagsstämmans beslut om inrättandet av LTIP 2024 enligt ovan erfordrar att beslutet biträds av aktieägare med minst nio tiondelar av såväl de avgivna rösterna som de vid bolagsstämman företrädda aktierna.

Övrigt

För giltigt beslut enligt punkt 14 ovan fordras att beslutet biträds av aktieägare med minst två tredjedelar av såväl de avgivna rösterna som de vid stämman företrädda aktierna. För giltigt beslut enligt punkt 15 ovan fordras att beslutet biträds av aktieägare med minst nio tiondelar av såväl de avgivna rösterna som de vid stämman företrädda aktierna.

Aktieägarna erinras om sin rätt att begära upplysningar enligt 7 kap 32 § aktiebolagslagen. Årsredovisning och fullständigt beslutsunderlag hålls tillgängligt på bolagets kontor på Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö samt på bolagets webbplats http://investors.bimobject.com senast tre veckor före stämman och skickas till de aktieägare som begär det och uppger sin postadress.

Behandling av personuppgifter

För information om hur dina personuppgifter behandlas hänvisas till den integritetspolicy som finns tillgänglig på Euroclears hemsida: https://www.euroclear.com/dam/ESw/Legal/Integritetspolicy-bolagsstammor-svenska.pdf

BIMobject AB (publ) har organisationsnummer 556856-7696 och säte i Malmö.

Malmö 25 april 2024

BIMobject AB (publ)

Styrelsen

Datum 2024-04-25, kl 14:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!