K2A väljer klimat- och hållbarhetsplattformen Prodikt för att möjliggöra marknadens mest ambitiösa klimatmål

”K2A har fastighetsmarknadens mest offensiva klimatmål där hela värdekedjan ska vara klimatpositiv senast 2027. En utmaning i detta är att vi även räknar in våra leverantörers klimatpåverkan. Tack vare Prodikt kan vi ställa krav gentemot leverantörerna och på så sätt bidra till att vi kan nå målet. Det är också värdefullt med möjligheten att undvika klimatpåverkan från nya byggprodukter helt genom att använda återbruksalternativ”, säger Karina Antin, hållbarhetschef på K2A Fastigheter. 

”Oavsett hur man jobbar med klimatberäkning och förbättringar idag så erbjuder Prodikt en väldigt smidig och kraftfull hållbarhetsplattform som kopplar ihop materialleverantörerna med beställarna och projekten för att bidra till mer klimatsmarta, cirkulära och hälsosamma fastigheter. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och det är alltid extra roligt att jobba tillsammans med en aktör som är väldigt progressiv i sitt hållbarhetsarbete”, säger Dan Axner, Head of Project Sales, Prodikt (ägt av Carbonzero AB - ett dotterbolag till BIMobject)

För mer information om samarbetsavtalet, vänligen kontakta
Dan Axner, Head of Project Sales
070 485 45 69, dan.axner@prodikt.com

Datum 2023-06-26, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!