Henkel använder på bimobject.com för att öka sin digitala närvaro i Europa och IMEA

Henkel, med sina välkända byggvarumärken Ceresit, Polybit, & Teroson, samarbetar med BIMobject. Detta partnerskap utgör ett viktigt steg för Henkel i att utöka sin räckvidd och sitt inflytande inom bygg-, arkitektur- och designbranschen.

Henkel har en lång historia som går tillbaka mer än 110 år och är en pionjär när det gäller att leverera innovativa bygglösningar. Samarbetet med BIMobject är i linje med Henkels åtagande att tillhandahålla verktyg och resurser till branschexperter. Genom att tillgängliggöra sitt produktutbud på bimobject.com strävar Henkel efter att förbättra sin digitala närvaro och att integrera sina produkter och lösningar i BIM-arbetsflödet. Detta samarbete kommer att ge arkitekter och designers tillgång till Henkels produkter i form av BIM-objekt. 

“Henkel, med sina erkända byggvarumärken Ceresit, Polybit & Teroson är glada över att, genom samarbetet med BIMobject, förbättra sin digitala närvaro i Europa och IMEA. Den expertis och räckvidd som BIMobject tillhandahåller kommer att ge oss möjligheten att erbjuda vårt mångsidiga utbud av lösningar som BIM-modeller. Med bimobject.com når vi ut till en stor mängd arkitekter och designers som letar efter digital produktinformation i studie- och designfasen av byggprojektet, vilket gör det möjligt för specialister att få effektivitet i projektledning'', kommenterar Hélène Cazier, CVP Construction.

“Vi ser fram emot att följa Henkels digitala resa och hjälpa dem att utöka sin räckvidd. Detta stärker oss ytterligare i vårt erbjudande av kvalitativt BIM-innehåll till arkitekter och ingenjörer.” kommenterar Martin Lindh, VD BIMobject.

Henkel’s produkter finns nu tillgängliga som BIM-filer på bimobject.com

Datum 2024-02-23, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!