Connected Built och BIMobject inleder ett strategiskt partnerskap

BIMobject och Connected Built tillkännager idag sitt nya strategiska partnerskap för att förstärka sitt tjänsteutbud i Australien samt resten av Oceanien. Partnerskapet syftar främst till att stärka det digitala landskapet för alla intressenter inom byggindustrin, särskilt genom tillverkarspecifika BIM-objekt.

Connected Built kopplar samman olika plattformar och teknologier för att etablera säkra och integrerade leveranskedjor samt marknadsplatser. Detta för att underlätta och tillgängliggöra utbytet av produktdata inom byggindustrin. 

Det strategiska partnerskapet syftar till att tillgängliggöra verktyg till de olika sektorerna för att underlätta användandet av BIM. På lång sikt kommer Connected Built att samarbeta med BIMobject för att leverera kraftfulla integrerade arbetsflöden i byggkedjan, vilket utökar räckvidden och synligheten för tillverkarna av byggprodukter. 

Glenn Drew, VD för Connected Built och SQUIZZ.com, säger: "Inspirationen för Connected Built har växt fram mer eller mindre under de senaste 14 åren och vi ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med BIMobject för att koppla ihop tillverkande bolag med resten av byggindustrin inom framförallt 3D-modellering, design och ingenjörskonst.” 

Genom att kombinera expertisen inom de båda bolagen strävar Connected Built och BIMobject efter att leverera tekniska lösningar som kommer att omdefiniera industristandarder och påskynda utvecklingen genom bättre och mer exakt design och modellering.

Som en representant för Connected Built-ekosystemet, kommer BIMobject att presenteras på den kommande Connected Built-konferensen som hålls på Melbourne Federation Square den 25-26 juni 2024.

"Vi ser fram emot att samarbeta med Connected Built. Synergierna mellan våra två företag kommer att leda till stor inverkan, både kort- och långsiktigt för oss som bolag, men än viktigare för våra kunder och användare”, kommenterar Martin Lindh, VD för BIMobject.

Datum 2024-03-19, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!