BIMobject välkomnar det ledande varumärket inom sittmöbler Figueras Seating till bimobject.com

BIMobject kan stolt meddela att Figueras produktkatalog nu finns tillgängligt på bimobject.com. Detta ger arkitekter och designers över hela världen tillgång till hundratals nya BIM-objekt

Figueras Seating är ett ledande företag inom sittmöbler med anor från 1929. Med 95 års erfarenhet, över 40 000 framgångsrika projekt och mer än 10 miljoner installerade säten världen över har Figueras en stark passion för kvalitet. Teamet av experter är dedikerade för sitt hantverk och ser till att varje produkt är perfekt konstruerad.

Som pionjärer inom sittplatsteknik är Figueras stolta över att skapa innovativa sittplatssystem som både optimerar utrymmen och förbättrar lönsamheten. Genom att kombinera traditionellt hantverk med den senaste tekniken levererar Figueras produkter som står sig över tid.

Med närvaro i över 130 länder genom ett omfattande agentnätverk och USA som en stark marknad för företaget, strävar Figueras efter att vara den optimala partnern för att omvandla idéer till framgångsrika satsningar, med stöd av dess expertis inom området. Dotterbolagen i USA, Frankrike och Singapore förstärker företagets internationella räckvidd och inflytande.

"Samarbetet med BIMobject ger vårt företag ökad synlighet, avancerade samarbetsverktyg och en konkurrensfördel. Det sparar tid och kopplar samman vår verksamhet med branschen samtidigt som ledande teknik och industrin kommer närmare varandra." kommenterar Robert DeVries, VP för Figueras Seating USA, Inc.

“Vi är glada att kunna tillkännage vårt partnerskap med Figueras, en global ledare inom tillverkning av sittmöbler. Deras långa erfarenhet av hantverk stämmer perfekt överens med vårt uppdrag att förse arkitekter och designers med produkter av högsta kvalitet." kommenterar Martin Lindh, VD på BIMobject

Figueras har levererat högkvalitativa lösningar till teatrar, arenor, biografer, hörsalar och konferensrum över hela världen. Med ett orubbligt engagemang för design, kvalitet och hållbarhet förvandlar Figueras offentliga utrymmen till miljöer med maximal komfort och prestanda, vilket berikar användarupplevelsen.

Figueras produkter finns nu tillgängliga som BIM-filer på bimobject.com

Datum 2023-09-26, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!