BIMobject utser Martin Lindh till CEO

MAR

Styrelsen utser, från och med idag den 4 maj, Martin Lindh till VD för BIMobject. Martin har varit interim VD på bolaget sedan september 2022 och kliver idag in i rollen permanent.

Martin har jobbat på BIMobject sedan 2021 i rollen som CFO och är i grunden utbildad civilingenjör på Lunds Tekniska Högskola. Han har både erfarenhet inom industrin samt investeringsfrågor från Polaris Private Equity, SEB samt McKinsey & Co. 

“På styrelsens vägnar, är jag mycket glad över att välkomna Martin i hans nya roll. Martin har under sin tid i bolaget fått en djup förståelse för industrin så väl som varit instrumentell i att leda BIMobject genom den strategiprocess vi genomförde under förra året, vilket har resulterat i ett flertal initiativ såsom att skapa en effektiv och kompetent organisation”, säger Peter Bang, Styrelsens ordförande. 

BIMobjects mål är att digitalisera byggindustrin för att skapa en hållbarare framtid och göra industrin smartare, snabbare och grönare. Detta genom att skapa en digital mötesplats mellan tillverkande företag och arkitekter, ingenjörer och konstruktörer som utbyter information genom produktspecifik data på platformar som bimobject.com och den hållbarthetsinriktade plattformen prodikt.com. 

“BIMobject som bolag har stor potential framåt, som jag ser mycket fram emot att uppnå tillsammans med mina kollegor i organisationen. Jag vill också passa på att tacka styrelsen för deras fortsatta förtroende och denna möjlighet”, säger Martin Lindh, VD BIMobject. 

“Med Martin som VD för BIMobject känner vi i styrelsen trygghet i att rätt strategi och rätt ledningsgrupp är på plats för att ta BIMobject genom nästa kapitel i sin resa mot lönsam tillväxt” säger Peter Bang, Styrelsens ordförande.

Datum 2023-05-04, kl 18:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!