BIMobject firar 4 miljoner användare

BIMobject tillkännager att ytterligare en betydande milstolpe passerades den 12 augusti 2023 då över 4 miljoner ackumulerat registrerade användare hade uppnåtts, detta 17 månader efter att 3 miljoner registrerade användare hade registrerats. Denna milstolpe är ytterligare ett steg i BIMobjects resa att driva digitalisering och hållbarhet i byggbranschen.

BIMobject ligger i framkant när det gäller att omforma hur byggindustrin fungerar. Vi tillhandahåller en global marknadsplats där tusentals tillverkare och miljontals användare kan mötas för att tillsammans driva mot smartare och grönare digital byggnadsdesign. Plattformen har i skrivande stund över 130 000 produktsidor med 750 000 filer. 

"Vi är oerhört glada och ödmjuka över att kunna upprätthålla en uthållig och stark tillväxt på vår plattform samt att vi nått ytterligare en viktig milstolpe i vår ambition att befästa vår position som världsledande plattform som tillgängliggör byggproduktinformation till arkitekter, ingenjörer, entreprenörer och fastighetsägare”, kommenterar Martin Lindh, VD för BIMobject.

“Det här är en fantastisk teamprestation och belyser vår ansträngning och vårt engagemang för att sätta användarna först och att hjälpa dem i deras dagliga arbete. Jag är väldigt stolt över produktutvecklingsavdelningen och allt hårt arbete i hela organisationen som har lagts ner för att nå hit.’’ kommenterar Stina Larsson, BIMobjects Chief Technology Officer.

Datum 2023-08-18, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!