Besqabs bostadsprojekt Årsta Ljuva färdigställt och slutsålt

Bostäderna fördelas på fyra flerfamiljshus med höga arkitektoniska kvaliteter som är väl anpassade till den omkringliggande äldre bebyggelsen. Mellan husen finns en gemensam grön innergård med inspiration från skogsbackens växtlighet. Nu har sista handen lagts på innergården samt trottoaren och därmed är projektet färdigställt. Husen är certifierade med miljömärkning Svanen, med bland annat sunda materialval och solceller på taken.

 

Magnus Andersson, VD, Besqab:

"Besqab utvecklar hållbara bostäder med höga boendekvaliteter. Årsta Ljuva är ett bra exempel på hur vi anpassar projektet till platsen och erbjuder de som flyttar in extra värden som möjligheter till co-working, gym och cykelverkstad. Här har vi också satsat på större lägenheter, vilket det fanns en stor efterfrågan på i området. Projektet är nu färdigställt och samtliga bostäder är sålda." 

 

Certified Adviser för Besqab AB (publ) på Nasdaq First North Growth Market är Carnegie Investment Bank AB (publ).

 

 

Datum 2024-06-18, kl 07:30
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.