Backaheden Fastighets AB tecknar två nya tioåriga hyresavtal med Region Halland

Backaheden Fastighets AB har tecknat två nya tioåriga hyresavtal om totalt 1 142 m2 med Region Halland. Hyresavtalen omfattar 744 m2 för barn- och ungdomspsykiatrin respektive 398 m2 för vuxenpsykiatrin. Backaheden Fastighets AB kommer att modernisera och anpassa ytorna för Region Hallands verksamheter. Uthyrningen innebär att fastigheten Hede 3:122 i Kungsbacka, vars sammanlagda yta omfattar sammanlagt drygt 45 500 m2, därmed är fullt uthyrd.

"Vi är väldigt glada över att Region Halland väljer att utöka sina lokaler hos oss och att vi tillsammans hittat en lösning som innebär att de långsiktigt valt att bedriva sin verksamhet i vår fastighet. De nya hyresavtalen ligger helt i linje med vår affärsmodell med långa hyresavtal med stabila motparter och utgör den sista pusselbiten i arbetet med att förädla fastigheten och få den fullt uthyrd." Kommenterar Johan Åskogh, Vd för Backaheden Fastighets AB

Datum 2023-10-27, kl 09:25
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!