B3 Consulting Groups VD väljer att lämna sin tjänst

REG

– Anette Billing har gjort ett mycket bra arbete med att utveckla B3 under det dryga året hon varit VD och vi i styrelsen vill tacka för hennes bidrag under denna tid, säger Sverre Bjerkeli.

Sverre Bjerkeli har en Master i Business and Marketing från Handelsakademiet (BI). Han har lång erfarenhet inom strategi och ledning och har jobbat som VD för Protector Forsikring fram till 2021. Dessförinnan har han bland annat haft ledande befattningar inom Storebrand. Han har även arbetat i sju år inom IT/-konsultbranschen i bolagen Torinno och Eterra/Ementor.

Denna information är sådan information som B3 Consulting Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 20 juni kl. 18.55.

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag med drygt 800 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2022 uppgick till 1 148 MSEK, med ett rörelseresultat om 138 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro samt intresseföretag i Krakow och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm, small cap. Mer information finns på www.b3.se

Datum 2023-06-20, kl 18:55
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!