Inbjudan till Axfoods kapitalmarknadsdag 2023

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas på Axfoods nya högautomatiserade logistikcenter, Björnängsvägen 16 i Bålsta utanför Stockholm. Eventet inleds klockan 9.00 och beräknas pågå till klockan 13.00, följt av lunch. Transfer till och från anläggningen kommer att arrangeras från centrala Stockholm.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering om koncernens långsiktiga strategi och genomförandet av denna. Fokus kommer bland annat ligga på utvecklingen av framtidens logistik, och dagen inkluderar även en rundtur i logistikcentret i Bålsta. Presentationer kommer att hållas av medlemmar ur koncernledningen och deltagarna kommer ges möjlighet att ställa frågor. Eventet hålls på svenska men översätts i realtid till engelska.

Registrering av intresseanmälan för att delta vid kapitalmarknadsdagen sker via Axfoods webbplats. Antalet platser är begränsat och deltagande är inte bekräftat förrän ett bekräftelsemejl mottagits som bekräftar deltagande. Agenda och mer detaljerad information kommer att publiceras på Axfoods webbplats. Presentationsmaterial samt en inspelning av kapitalmarknadsdagen kommer att finnas tillgängligt i efterhand på Axfoods webbplats.

För mer information, kontakta:
Alexander Bergendorf, Head of Investor Relations Axfood, 073-049 18 44, alexander.bergendorf@axfood.se

Magnus Törnblom, presschef Axfood, 070-266 27 12, magnus.tornblom@axfood.se


 

Datum 2023-09-11, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!