Kommuniké från extra bolagsstämma

MARKN.

Awardit AB (publ) har den 17 januari 2024 hållit extra bolagsstämma. I det följande redogörs för beslutens huvudsakliga innehåll.

Beslut om fyllnadsval av styrelseledamot  
Stämman fattade beslut om att välja Simon Damkjær Wille till ny styrelseledamot för tiden intill nästa årsstämma. Antalet styrelseledamöter fastställdes till sex (ingen suppleant).

Beslut om instruktion för utseende av valberedning 
Stämman fattade beslut, i enlighet med styrelsens förslag, om att anta föreslagen instruktion för utseende av valberedning, vilket innebär att bolaget skall ha en valberedning bestående av ledamöter utsedda av envar av de fyra till röstetalet största aktieägarna samt styrelseordförande (sammankallande).

Protokoll från extra bolagsstämman återfinns på bolagets hemsida www.awardit.com/ir/stämmor

För ytterligare information, kontakta:
VD: Erik Grohman
Telefon: +46 761 805 512
E-post: erik.grohman@awardit.com

Om Awardit
Awardit hjälper företag att öka sin omsättning och lönsamhet genom att implementera och driva lojalitetsprogram, motivationsprogram och presentkortsprogram riktade mot konsument- och företagskunder. Awardit bistår kunderna med såväl programplattformar på SaaS-basis, innehåll i form av handelsmöjligheter och partnernätverk samt nätverk för tredjepartsdistribution av presentkort.  Lösningarna tillhandahålls som huvudregel på white label basis men Awardit driver även ett flertal private labels.  Awardit är Nordens strörsta företag och plattform i branschen.

Bolagets aktie, med kortnamn AWRD, är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. Kontaktuppgifter till Aqurat är info@aqurat.se eller 08-684 05 800.

Datum 2024-01-17, kl 17:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!