Attana bjuder in befintliga och nya aktieägare till informationsmöte om planerna framåt och om finansiering

Vid eventet kommer vi att presentera bolagets planer för att bli kassaflödespositiva i närtid och hur vi avser att därefter skapa tillväxt som tillvara tar potentialen i bolagets teknik och erbjudande.

 

Attanas teknik används för att snabba på och öka träffsäkerhet vid utveckling av nya cancerläkemedel, i synnerhet inom immunonkologi. Vi kan analysera direkt på vävnad från patienter (biopsiprover), både från cancer och frisk vävnad, vi kan göra analyser på cancerceller och på friska celler, vi kan studera och jämföra hur kroppens egna antikroppar och T-celler och läkemedelsbolagens antikroppar och T-celler interagerar med vävnaden eller cellerna. Vi har potentialen att bli en av de ledande standarderna inom immunonkologi. Vårt fokus är att fortsätta att försäljningen till våra immunonkologi-kunder och att arbeta målveten på att få dem som starka referenser både på den europiska och nordamerikanska marknaden.

 

Välkomna på måndag! Vi berättar mer om planerna, men framför allt är vi tillgängliga för att svar på era frågor.

 

 

 

Datum 2024-05-29, kl 09:37
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.