AroCell har erhållit regulatoriskt godkännande för TUBEX® TF i Etiopien

AroCell har tidigare tillkännagivit att de har ingått ett distributörsavtal med Sub-Saharan Biomedical P.L.C. för försäljning av TUBEX® TF i Etiopien. Under de senaste månaderna har AroCell tillsammans med sin distributör arbetat med den lokala regulatoriska processen och har nu fått det regulatoriska godkännandet för TUBEX® TF i Etiopien.

De regulatoriska kraven ökar i många länder, vilket kräver en betydande insats, men samtidigt ger det en konkurrensfördel när godkännandet erhålls. 
 
Efter lanseringen i Afrika har AroCell fokuserat på att hitta lämpliga samarbetspartners för distribution. Tidigare har bolaget meddelat att de undertecknat avtal med distributörer i bland annat Uganda, Ghana och Kenya. Avtalen i samtliga länder omfattar försäljning av bolagets snabbtest TUBEX® TF för tyfoidfeber.
 
”Etiopien är ett stort land med 120 miljoner invånare och en potentiellt viktig marknad för TUBEX® TF. Det är glädjande att vi nu klarat av det regulatoriska arbetet” säger Gunnar Wahlberg, försäljningschef för snabbtester på AroCell. 

Datum 2024-01-25, kl 11:07
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!