Appspotr utökar sin lösning för intranätappar med webbåtkomst och integrerad chattfunktion

En av de mest spännande tilläggen är webbåtkomst via företagets egen hemsida för medarbetare som arbetar via datorn och inte mobilt. Detta innebär att användarna nu kan logga in och ta del av appens innehåll direkt från företagets webbsida, vilket gör plattformen mer tillgänglig och flexibel. Detta underlättar för medarbetarna att nå viktig information och kommunikation var de än befinner sig.

Utöver webbåtkomst håller bolaget också på med att integrera en chatfunktion i lösningen. Inom kort kommer användarna kunna kommunicera direkt med varandra genom appen, vilket kommer att bidra till en mer sammanhållen och effektiv kommunikation och ytterligare förbättra arbetsflödet och produktiviteten.

Kommentar från Patric Bottne, VD Appspotr:

- Dessa nya tillägg gör vår plattform för intern kommunikation ännu mer robust och mångsidig. Vi är övertygade om att dessa förbättringar kommer att bidra till att öka produktiviteten, förbättra kommunikationen och stärka användarens engagemang hos våra kunder. Med dessa uppdateringar befäster vi vår position på marknaden, och vi är övertygade om att både befintliga och nya kunder kommer att vilja uppgradera sina lösningar med dessa nya funktioner.

Datum 2023-06-16, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!