Appspotr tecknar avtal med kommun

Inför verksamhetsåret 2024 kommer bolaget fortsätta att vässa sina processer och ha ett starkt fokus på säljaktiviteter för att uppnå ett positivt månatligt kassaflöde.


Ett viktigt steg i detta arbete är det nyligen tecknade kommunavtalet, där Appspotr kommer att leverera tjänster från den senaste versionen av Appspotr 3. Ordervärdet för denna leverans uppgår till cirka 122 000 SEK och kommer att orderregistreras under innevarande kvartal 2023.


Peter Wendel, ordförande i Appspotr, kommenterar:
"Även om det är tillfredsställande att vi börjar närma oss ett månatligt positivt kassaflöde, så ser jag att vi har en bit kvar på vår resa mot den ARR som vi, alla ägare, förväntar oss i den skalbara affären som bolaget adresserar. Genom våra tech advisors har vi bekräftat att en sådan affär finns och att plattformen har en konkurrenskraftig position som uppfyller de krav marknaden har. Ni som följer oss vet att vi nu är klara med våra kostnadsnedskärningar och att vi därmed går in i en fas där vi vill vässa våra processer, bekräfta marknaden via kunderbjudande, och sedan på ett förnuftigt sätt skala upp vår affär."

Datum 2023-12-14, kl 14:13
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!