Appspotr öppnar Studios i Colombo, Sri Lanka

Appspotr har redan etablerat en framgångsrik och lönsam Studios verksamhet i Sverige och påbörjar nu en uppskalning av den framgångsrika affärsmodellen till nya geografiska marknader. Expansionen motiveras också av ett behov av att generera mer intäkter för att täcka centrala kostnader i företaget för bland annat governance, börsplats och teknikutveckling.

Med starten av den nya Studion i Colombo, hoppas Appspotr snabbt kunna utvärdera möjligheten att skala verksamheten utanför Norden och Europa. Detta är ett viktigt steg i företagets ambition att bli en global aktör på marknaden.

En annan faktor till beslutet om expansion till Sri Lanka är den konkurrenskraftiga kostnadsbilden för att driva en Studios i landet. Detta gör Sri Lanka till en attraktiv destination för företaget, eftersom det ger möjlighet att tillhandahålla kvalitativa tjänster till en attraktiv kostnad för kunderna.

Med sitt nya Studios i Colombo siktar Appspotr på att få ett starkt fotfäste i regionen och samtidigt fortsätta att leverera förstklassiga lösningar till sina kunder runt om i världen.

Kommentar från Patric Bottne, VD Appspotr:

- Att öppna ett Studios i Colombo är en naturlig nästa steg för oss. Våra marknadsundersökningar i Sri Lanka visar att prisbilden i regionen för våra lösningar är rätt och jämförbara med de prisbilder vi opererar med i Europa. Vi ser en stor potential på marknaden i hela regionen runt Sri Lanka.

Datum 2023-06-14, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!