Appspotr informerar om bolagets ekonomiska situation

REG

Appspotr meddelar idag att det finns viss osäkerhet kring Bolagets finansiella ställning och att det inte är säkert att man uppfyller Nasdaqs krav på rörelsekapital.

Under 2023 har Appspotr skiftat det strategiska målet till lönsam tillväxt och kontinuerligt utvärderat behovet av resurser och kostnader som krävs för att nå lönsamhet. Bolaget är dock i behov av ytterligare finansiering för att kunna hantera rörelsekapitalet.

Den 2 maj 2023 offentliggjorde Appspotr en företrädesemission om cirka 15,6 MSEK före emissionskostnader. Företrädesemissionen omfattas till 70 procent av teckningsförbindelser och garantiåtaganden. Ingångna teckningsförbindelser och emissionsgarantier är inte säkerställda via bankgaranti, pantsättning eller liknande arrangemang.

Datum 2023-05-23, kl 17:20
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!