Alzinova utser Erik Kullgren som interim CFO

MARKN.

Alzinova AB (publ) (ticker: ALZ) meddelar idag att bolaget utser Erik Kullgren som interim CFO med anledning av att bolagets nuvarande CFO, Håkan Skogström, kommer att gå i pension den 27 mars. Processen med att rekrytera en permanent CFO fortlöper.

Alzinova har tidigare meddelat att CFO Håkan Skogström önskar gå i pension under 2024 och kan nu meddela att det blir den 27 mars. Erik Kullgren kommer att agera interim CFO till dess att en permanent efterträdare har utsetts. Processen med att rekrytera en permanent CFO fortlöper.

Erik Kullgren har en Civilekonomexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och har omfattande erfarenhet som CFO både för noterade och onoterade bolag. Han har även varit CEO för Reguity Group AB och Dunross & Co AB. För närvarande driver Erik Kullgren ett eget konsultbolag där han agerar CFO för bland annat Medfield Diagnostics AB och Shortcut Media AB.

“Vi vill åter igen tacka Håkan för hans utmärkta arbetsinsatser och det är med glädje som vi välkomnar Erik. Erik har en gedigen erfarenhet och relevant expertis som blir utmärkt i denna övergångsperiod fram tills vi har rekryterat en permanent CFO”, säger Alzinovas VD Kristina Torfgård.

Datum 2024-03-08, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!