Alzinova meddelar byte av Certified Adviser och likviditetsgarant

MARKN.

Alzinova AB (Ticker: ALZ) meddelar härmed att bolaget byter Certified Adviser från Redeye AB (“Redeye”) till Mangold Fondkommission AB (“Mangold”). Vidare meddelar bolaget att avtalet om likviditetsgaranti med Carnegie Investment Bank AB (“Carnegie”) är uppsagt och kommer ersättas med likviditetsgaranti från Mangold.

Alzinova har ingått avtal med Mangold avseende tjänsten som Certified Adviser. Mangold tillträder som Certified Adviser den 1 juli 2024. Fram till dess kommer Redeye AB fortsatt agera Certified Adviser åt bolaget.

Alzinova har även sagt upp avtalet med Carnegie om uppdraget som likviditetsgarant. Sista dagen för likviditetsstödjande handel av Carnegie är den 30 juni 2024. Alzinova har ingått ett nytt avtal om uppdrag för likviditetsgaranti med Mangold som kommer att agera som likviditetsgarant i Alzinovas aktie från och med 1 juli 2024.

Uppdraget om likviditetsgaranti erbjuds i enlighet med Nasdaq First North Growth Markets regler och innebär att likviditetsgaranten kontinuerligt ställer köp- och säljvolym motsvarande minst SEK 15 000, med en maximal spread om 4 % mellan köp- och säljkurs. Syftet med avtalet är att främja likviditeten i handeln med aktien. Avtalet och handeln med likviditetsgarantin börjar gälla från 1 juli 2024.

Datum 2024-06-24, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.