Alzinova intervjuas hos Redeye i samband med World Alzheimer’s Day

Alzinova AB (publ) (FN STO: ALZ) meddelar idag, på World Alzheimer’s Day, att VD Kristina Torfgård har intervjuats av Redeye om Alzinovas senaste framsteg.

Idag, den 21 september är det World Alzheimer's Day som syftar till att uppmärksamma och öka medvetenheten kring Alzheimers sjukdom. I samband med World Alzheimer's Day har Alzinovas VD Kristina Torfgård gjort en intervju hos Redeye om Bolagets senaste framsteg och utveckling inom Alzheimerforskningen.
 
Under intervjun delade Kristina Torfgård med sig av Alzinovas senaste framsteg för utvecklingen av Bolagets läkemedelskandidater ALZ-101 och ALZ-201 och berättade mer om de regulatoriska interaktionerna med FDA och EMA, det nyligen ingångna samarbetsavtalet med den ledande peptid-producenten Polypeptide samt vägen framåt för Alzinova.

Intervjun finns tillgänglig på Alzinovas hemsida under presentationer: Länk till intervju

Om World Alzheimer's Day
World Alzheimer's Day är en världsomfattande händelse som äger rum varje år den 21 september och syftar till att öka medvetenheten om Alzheimers sjukdom och den påverkan den har på miljoner människor världen över. Temat för i år är ”aldrig för tidigt, aldrig för sent” vilket syftar till att uppmärksammade de riskfaktorer samt potentiellt förebyggande åtgärder som finns för Alzheimers sjukdom. Alzinova är fast beslutna att göra sin del för att bekämpa denna sjukdom och arbeta mot en framtid utan Alzheimers.

Datum 2023-09-21, kl 09:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!