Alzinova: Förändring i ledningsgruppen

MARKN.

Alzinova AB (publ) (“Alzinova” eller “Bolaget”) meddelar idag en förändring i ledningsgruppen, Chief Medical Officer (CMO) Anders Bylock har aviserat att han önskar lämna bolaget av personliga skäl och har idag meddelat sin uppsägning och att hans sista dag är den 28 maj 2023. Bolaget har sedan tidigare initierat en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare.

Chief Medical Officer (CMO) Anders Bylock, har idag meddelat att han kommer att göra sin sista dag på Alzinova den 28 maj 2023. Anders har tidigare aviserat att han önskar lämna Bolaget av personliga skäl någon gång under 2023 och Alzinova hade sedan tidigare initierat en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare. Det arbetet fortskrider och Bolaget försöker nu accelerera rekryteringsprocessen som följd av att Anders lämnar redan i slutet på maj 2023. Arbetsuppgifterna som Anders Bylock har haft kommer att under en övergångsperiod täckas av Alzinovas ledningsgrupp och medicinska rådgivare.

VD Kristina Torfgård kommenterar:
”Vi är mycket ledsna över att Anders Bylock lämnar oss på Alzinova och har full förståelse för hans beslut. En dialog har förts under året och vi väntade oss att beslutet skulle komma, därav hade vi redan initierat en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare. Anders har varit en viktig del i ledningsgruppen och teamet och bidragit mycket till utvecklingen under de fyra år som han har arbetat med oss. Vi vill rikta vårt varmaste tack för Anders insatser!”

Avgående CMO Anders Bylock kommenterar:
”Det har varit väldigt spännande och roligt att arbeta på Alzinova tillsammans med teamet. Dessvärre måste jag prioritera att gå i pension och hälsan, därför har jag inte möjlighet att stanna kvar. Jag ser fram emot att följa framgångarna från läktaren och se nästa generations alzheimerläkemedel utvecklas.“

Datum 2023-04-27, kl 13:35
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!