Kommuniké från årsstämma i Alteco Medical AB (publ)

Idag, den 24 juni 2024, hölls årsstämma i Alteco Medical AB (publ). Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades. Besluten fattades med erforderlig majoritet.

Fastställande av resultaträkning och balansräkning

Stämman beslutade att fastställa framlagd resultat- och balansräkning för räkenskapsåret 2023.

Resultatdisposition

Stämman beslutade att disponera över bolagets resultat enligt styrelsens förslag i årsredovisningen. Stämman beslutade vidare att ingen utdelning lämnas för räkenskapsåret 2023.

Stämman beslutade även om ansvarsfrihet till styrelseledamöterna och verkställande direktören.

Val av styrelse och revisor

Stämman beslutade att välja Anders Althin, Mats Wahlström och Charlotte Althin Hicks till styrelseledamöter. Till styrelseordförande valdes Mats Wahlström. Det beslutades att styrelsearvode ska utgå med 156 000 kronor till ordförande och 78 000 kronor till varje ledamot. Vidare beslutade stämman att till bolagets revisor väljs revisionsfirman Baker Tilly MLT KB med huvudansvarig revisor Bertil Raue till slutet av den årsstämma som hålls nästa räkenskapsår.

Övrigt

Stämman beslutade att bemyndiga styrelsen, eller den styrelsen utser, att vidta de eventuella smärre justeringar i stämmans beslut som kan visa sig nödvändiga vid registrering av beslut.

Lund i juni 2024

Alteco Medical AB (publ)

STYRELSEN

Datum 2024-06-24, kl 17:08
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!